Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

Digitális írástudás - Kulcs a jövőhöz

gandilaptopA közelmúlt történései gyökeresen formálják át médiafogyasztási és kommunikációs szokásainkat, hatással vannak személyes és munkakapcsolatainkra egyaránt. A gyors és határozott lépések, a digitális írástudás elsajátítása, az online kommunikációs kultúra fejlesztése nem csak a vállalkozások túlélésének zálogai. A számítógép felhasználói ismeretek hiánya gyakorlatilag lenullázza a munkavállaló versenyképességét, piaci esélyeit, talán még soha nem volt ennyire fontos a "digitális átállás", az önfejlesztés, a problémamegoldó hajlandóság és képesség erősítése.
A VideóSúgó a hétköznapi felhasználó mindennapjai során felmerülő leggyakoribb feladatokra, azok megoldásaira fókuszál, a hobbitól az üzleti alkalmazásokig rendkívül széles területet felölelve.

Használd az üresjáratot arra, hogy felkészülsz a jövőre!

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

LÉGY NAPRAKÉSZ, 
értesülj elsők között új feltöltéseinkről és képzéseinkről, jelentkezésedet levelezőlistánkra 
máris díjazzuk egy
20%-os kedvezmény kuponnal!


Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Még nincs hozzáférésem és szeretném az összes videót elérni!

regMegrendelés indítása

 

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház