Barion Pixel

laptop.jpgSokatoknak az eltelt egy év alatt sem sikerült fókuszba helyezni a Joomla-val történő mélyebb ismerkedést, így a saját honlap elindítása többeknél még várat magára. Hogy közösen kilökjük a sárból a virtuális szekeret, egyenként 4-4 órát szánok a közös munkára, amely felhasználható

 • konzultációra,
 • a weboldal (aloldalak, menüpontok, oldalszerkezet) személyre szabására, valamint
 • tartalomfeltöltésre

Ennek eredménye egy hatékonyan működő weboldal, amely 24 órában építi a szakmai tekintélyedet és vásárlói bizalmat, profitot termelve és szabadidőt biztosítva számodra.  

Kedvezményes óradíjjal (4.000 Ft) számolva a támogatás és kivitelezés összes költsége 16.000 forint, amely magában foglal egy év videósúgó szolgáltatást 7.900 forint értékben!

A jelentkezési határidő lejárt, sajnos lekéstél! :(

 

Ez az év is eltelt, holnap leszünk egy évesek, 2020. április 9-én nyitotta meg virtuális kapuit a VideóSúgó. Az egy év alatt közel félezer előfizető igényelt hozzáférést és használja jellemzően rendszeresen oktatóvideóinkat. Igyekeztünk a beérkezett kérdések és felvetések alapján bővíteni a videótárat, ennek figyelembe vételével nyárig számos új segítség kerül fel.

 

1year

Szülinapi ajándék: kedvezménykupon

2021. április 9 és 11 között 50% kedvezménnyel hosszabbíthatod meg hozzáférésedet további egy évvel, függetlenül attól, hogy mikor esedékes a következő díj.

Emailben értesítettünk mindekit előfizetésének kezdetéről, ezzel együtt évfordulójának esedékességéről.

7.900 helyett 3 950 Ft/év

(329 Ft/hó)

https://videosugo.hu/megrendeles

Kedvezmény kupon kódod:

LmX8ZF

 Az ajánlat érvényessége 2021. április 11. vasárnap 23:59

Bízunk benne, hogy továbbra is segítségedre lehetünk és támogathatunk terveid megvalósításában!

 

A meghosszabbításra nem kerülő előfizetések lejáratával a hozzáférések automatikusan törlődnek.

 • Sajnos nincs időm foglalkozni vele
 • Nem tudok jól fogalmazni
 • Távol áll tőlem az számítástechnika
 • Nincs számítógépem, telefonon internetezek

...Csak néhány azon válaszok közül, melyeket kaptunk az utóbbi hónapokban, amikor a tőlünk megrendelt weboldalak helyzetéről, állapotáról érdeklődtünk. Nyilván jó okkal vágtak bele ennyien saját honlap felállításába, ám a félkész, függőben lévő weblapok egyértelmű jelei annak, hogy a legtöbben nem tudták, mekkora fába vágják a fejszéjüket. Újabb és újabb segítséggel (konfigurálás, személyre szabás, tréning...) szerettük volna a munkát támogatni, azonban mára világossá vált, hogy sokak számára az újabb információk befogadása is inkább további terhet jelent, mintsem megoldást.

Felfogtuk, hogy sokaknak nem további információkra, hanem gyors és végleges megoldásra van szüksége, így amellett döntöttünk, hogy további támogatás helyett (mellett) - már aki erre igényt tart - inkább átvállaljuk a weboldal tartalomkezelésével kapcsolatos feladatokat. Ennek köszönhetően a Wellness Tanácsadók a jövőben folyamatosan frissülő, naprakész weboldalt tudhatnak magukénak és oszthatnak meg érdeklődőikkel anélkül, hogy azzal bármennyit foglalkozniuk kellene.

Rendszeresen aktualizáljuk 

 • a havi promóciókat, termék újdonságokat
 • közzétesszük az új videókat
 • frissítjük a linkeket és letöltéseket
 • átemeljük a Facebookon közzétett bejegyzéseket
 • mindezt költségmentesen

Hogy lehetséges mindez?
A kérdés jogos, hiszen még a mi vállalkozásunk is a frissítés gyakoriságától, a tartalmak mennyiségétől és formátumától függően havi 10-25 ezer forintos átalánydíjért vállalja megbízói weboldalának tartalomkezelését. Esetünkben azonban szoftveres megoldást választhattunk, így az érintett honlapokat azok megnyitása nélkül, távfrissítéssel végezhetjük, ez pedig jelentős erőforrásokat szabadít fel.

Demo oldal:

light.illoolajok.info

http://light.illoolajok.info/

Kapcsolódó videó >>>

Természetesen mód van arra, hogy - igény esetén - a meglévő, már feltelepített weboldalt lecseréljük az "önjáró" honlapra. Aki már energiát fektetett saját weboldala személyre szabásába, tartalomfeltöltésébe, annak kérésre kibővítjük honlapját a fenti funkciókkal.

Az holnapig elérhető 5.000 forintos kedvezmény kupon mindkét esetben jár, ami felhasználható akár egy következő, esetleges fejlesztéskor vagy a tárhelyszolgáltatás évfordulójakor, így a weboldal "gépesítése" gyakorlatilag 4.900 forint költséget jelent.

Bővebb információk a Vásárló Akadémia weboldalán.

Az elmúlt időszak a látszólagos csend ellenére is aktívan telt. A közeljövőben fókuszba kerül a vállalkozás fejlesztés, a folyamat automatizálás. Ennek fényében új főkategória született, melybe több tucat videót importáltunk.  

Hogyan cseréld ki saját logódra a Joomla alapártelmezett favico-t?

Megoldás mától a Videótárban.

LÉGY NAPRAKÉSZ, 
értesülj elsők között új feltöltéseinkről és képzéseinkről, jelentkezésedet levelezőlistánkra 
máris díjazzuk egy
20%-os kedvezmény kuponnal!


Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Még nincs hozzáférésem és szeretném az összes videót elérni!

regMegrendelés indítása

 

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház