Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

A Goole kinyírja a Zoom-ot?

A Google Cloud bejelentette, hogy mindenki számára díjmentesen elérhetővé teszi a Google Meet-et, a Goole prémium videokonferencia alkalmazását, hogy világszerte megkönnyítse a biztonságos kommunikációt és együttműködést. Bárki, aki rendelkezik Gmail címmel, biztonságosan indíthat hívást vagy csatlakozhat magas színvonalú videótalálkozókhoz.

Google Meet

A Google biztonságról szóló üzenete nem véletlen, az amerikai techóriás most meglovagolhatja a Zoom adatvédelemmel kapcsolatos, közelmúltban napvilágra került problémáit. Az egyéni felhasználók 100, a vállalkozások akár 250 fővel tarthatnak online találkozókat. A Meet-tel lehetőségünk lesz biztonságos videóhívásokat létrehozni és megosztani bárkivel, vagy más által létrehozott videohívásokhoz csatlakozni – legyen szó virtuális jógaóráról, heti könyvklubról, a szomszédokkal való találkozásról vagy bármi egyéb alkalomról. A megoldás olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, mint például a képernyőmegosztás, a valós idejű feliratozás vagy a kibővített csempézett elrendezés.

Szedj pénzt a Facebook segítségével, jöhetnek a fizetős élő adások! 

Új netes bevételi lehetőség a Facebook fizetős élő szolgáltatása. Többek között az előadóművészek, trénerek, személyi edzők és jógaoktatók örülhetnek az új megoldásnak, akik saját Facebook oldalukon úgy indíthatnak élő videókat, hogy annak megtekintését előre beállított "belépti díjhoz" kötik, tehát olyan lesz minden, mint egy valós környezetben megrendezett, jegyvásárlás után látogatható rendezvény. A megoldásnak köszönhetően a streamelt koncertektől az élő online tanításig sokféle tevékenységből pénzt kereshetnek azok, akiknek ez a megélhetésük, de jelen körülmények között a megszokott, hagyományos formában ezt nem folytathatják.

facebook fizetos

facebook fizetos elo

A streameknél lehetőség lesz beállítani azt, hogy a képet ne, csak a hangot közvetítse, így mondjuk egy beszélgetős adásnál nem kell feltétlenül elviselni a videó továbbításából eredő adatmennyiséget. Szintén érdekes újításnak ígérkezik, hogy a legtöbb publikusan közzétett élő videó közvetlenül a webről is nézhető lesz, Facebook fiók nélkül.

Élő beszélgetések, interjúk támogatása

Szintén érkezik egy "Live With" nevű funkció, amellyel a streamelők másokat is be tudnak vonni saját közvetítésükbe függetlenül attól, hogy a meghívottak hol tartózkodnak. 

live with

Természetesen amint elérhetőek az említett alkalmazások, videóban számolunk be a működésükről.

 

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le újdonságainkól! 

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház