Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

  • Sajnos nincs időm foglalkozni vele
  • Nem tudok jól fogalmazni
  • Távol áll tőlem az számítástechnika
  • Nincs számítógépem, telefonon internetezek

...Csak néhány azon válaszok közül, melyeket kaptunk az utóbbi hónapokban, amikor a tőlünk megrendelt weboldalak helyzetéről, állapotáról érdeklődtünk. Nyilván jó okkal vágtak bele ennyien saját honlap felállításába, ám a félkész, függőben lévő weblapok egyértelmű jelei annak, hogy a legtöbben nem tudták, mekkora fába vágják a fejszéjüket. Újabb és újabb segítséggel (konfigurálás, személyre szabás, tréning...) szerettük volna a munkát támogatni, azonban mára világossá vált, hogy sokak számára az újabb információk befogadása is inkább további terhet jelent, mintsem megoldást.

Felfogtuk, hogy sokaknak nem további információkra, hanem gyors és végleges megoldásra van szüksége, így amellett döntöttünk, hogy további támogatás helyett (mellett) - már aki erre igényt tart - inkább átvállaljuk a weboldal tartalomkezelésével kapcsolatos feladatokat. Ennek köszönhetően a Wellness Tanácsadók a jövőben folyamatosan frissülő, naprakész weboldalt tudhatnak magukénak és oszthatnak meg érdeklődőikkel anélkül, hogy azzal bármennyit foglalkozniuk kellene.

Rendszeresen aktualizáljuk 

  • a havi promóciókat, termék újdonságokat
  • közzétesszük az új videókat
  • frissítjük a linkeket és letöltéseket
  • átemeljük a Facebookon közzétett bejegyzéseket
  • mindezt költségmentesen

Hogy lehetséges mindez?
A kérdés jogos, hiszen még a mi vállalkozásunk is a frissítés gyakoriságától, a tartalmak mennyiségétől és formátumától függően havi 10-25 ezer forintos átalánydíjért vállalja megbízói weboldalának tartalomkezelését. Esetünkben azonban szoftveres megoldást választhattunk, így az érintett honlapokat azok megnyitása nélkül, távfrissítéssel végezhetjük, ez pedig jelentős erőforrásokat szabadít fel.

Demo oldal:

light.illoolajok.info

http://light.illoolajok.info/

Kapcsolódó videó >>>

Természetesen mód van arra, hogy - igény esetén - a meglévő, már feltelepített weboldalt lecseréljük az "önjáró" honlapra. Aki már energiát fektetett saját weboldala személyre szabásába, tartalomfeltöltésébe, annak kérésre kibővítjük honlapját a fenti funkciókkal.

Az holnapig elérhető 5.000 forintos kedvezmény kupon mindkét esetben jár, ami felhasználható akár egy következő, esetleges fejlesztéskor vagy a tárhelyszolgáltatás évfordulójakor, így a weboldal "gépesítése" gyakorlatilag 4.900 forint költséget jelent.

Bővebb információk a Vásárló Akadémia weboldalán.

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház