Barion Pixel
  • Sajnos nincs időm foglalkozni vele
  • Nem tudok jól fogalmazni
  • Távol áll tőlem az számítástechnika
  • Nincs számítógépem, telefonon internetezek

...Csak néhány azon válaszok közül, melyeket kaptunk az utóbbi hónapokban, amikor a tőlünk megrendelt weboldalak helyzetéről, állapotáról érdeklődtünk. Nyilván jó okkal vágtak bele ennyien saját honlap felállításába, ám a félkész, függőben lévő weblapok egyértelmű jelei annak, hogy a legtöbben nem tudták, mekkora fába vágják a fejszéjüket. Újabb és újabb segítséggel (konfigurálás, személyre szabás, tréning...) szerettük volna a munkát támogatni, azonban mára világossá vált, hogy sokak számára az újabb információk befogadása is inkább további terhet jelent, mintsem megoldást.

Felfogtuk, hogy sokaknak nem további információkra, hanem gyors és végleges megoldásra van szüksége, így amellett döntöttünk, hogy további támogatás helyett (mellett) - már aki erre igényt tart - inkább átvállaljuk a weboldal tartalomkezelésével kapcsolatos feladatokat. Ennek köszönhetően a Wellness Tanácsadók a jövőben folyamatosan frissülő, naprakész weboldalt tudhatnak magukénak és oszthatnak meg érdeklődőikkel anélkül, hogy azzal bármennyit foglalkozniuk kellene.

Rendszeresen aktualizáljuk 

  • a havi promóciókat, termék újdonságokat
  • közzétesszük az új videókat
  • frissítjük a linkeket és letöltéseket
  • átemeljük a Facebookon közzétett bejegyzéseket
  • mindezt költségmentesen

Hogy lehetséges mindez?
A kérdés jogos, hiszen még a mi vállalkozásunk is a frissítés gyakoriságától, a tartalmak mennyiségétől és formátumától függően havi 10-25 ezer forintos átalánydíjért vállalja megbízói weboldalának tartalomkezelését. Esetünkben azonban szoftveres megoldást választhattunk, így az érintett honlapokat azok megnyitása nélkül, távfrissítéssel végezhetjük, ez pedig jelentős erőforrásokat szabadít fel.

Demo oldal:

light.illoolajok.info

http://light.illoolajok.info/

Kapcsolódó videó >>>

Természetesen mód van arra, hogy - igény esetén - a meglévő, már feltelepített weboldalt lecseréljük az "önjáró" honlapra. Aki már energiát fektetett saját weboldala személyre szabásába, tartalomfeltöltésébe, annak kérésre kibővítjük honlapját a fenti funkciókkal.

Az holnapig elérhető 5.000 forintos kedvezmény kupon mindkét esetben jár, ami felhasználható akár egy következő, esetleges fejlesztéskor vagy a tárhelyszolgáltatás évfordulójakor, így a weboldal "gépesítése" gyakorlatilag 4.900 forint költséget jelent.

Bővebb információk a Vásárló Akadémia weboldalán.

LÉGY NAPRAKÉSZ, 
értesülj elsők között új feltöltéseinkről és képzéseinkről, jelentkezésedet levelezőlistánkra 
máris díjazzuk egy
20%-os kedvezmény kuponnal!


Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Még nincs hozzáférésem és szeretném az összes videót elérni!

regMegrendelés indítása

 

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház