Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

Ez az év is eltelt, holnap leszünk egy évesek, 2020. április 9-én nyitotta meg virtuális kapuit a VideóSúgó. Az egy év alatt közel félezer előfizető igényelt hozzáférést és használja jellemzően rendszeresen oktatóvideóinkat. Igyekeztünk a beérkezett kérdések és felvetések alapján bővíteni a videótárat, ennek figyelembe vételével nyárig számos új segítség kerül fel.

 

1year

Szülinapi ajándék: kedvezménykupon

2021. április 9 és 11 között 50% kedvezménnyel hosszabbíthatod meg hozzáférésedet további egy évvel, függetlenül attól, hogy mikor esedékes a következő díj.

Emailben értesítettünk mindekit előfizetésének kezdetéről, ezzel együtt évfordulójának esedékességéről.

7.900 helyett 3 950 Ft/év

(329 Ft/hó)

https://videosugo.hu/megrendeles

Kedvezmény kupon kódod:

LmX8ZF

 Az ajánlat érvényessége 2021. április 11. vasárnap 23:59

Bízunk benne, hogy továbbra is segítségedre lehetünk és támogathatunk terveid megvalósításában!

 

A meghosszabbításra nem kerülő előfizetések lejáratával a hozzáférések automatikusan törlődnek.

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház