Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

laptop.jpgSokatoknak az eltelt egy év alatt sem sikerült fókuszba helyezni a Joomla-val történő mélyebb ismerkedést, így a saját honlap elindítása többeknél még várat magára. Hogy közösen kilökjük a sárból a virtuális szekeret, egyenként 4-4 órát szánok a közös munkára, amely felhasználható

  • konzultációra,
  • a weboldal (aloldalak, menüpontok, oldalszerkezet) személyre szabására, valamint
  • tartalomfeltöltésre

Ennek eredménye egy hatékonyan működő weboldal, amely 24 órában építi a szakmai tekintélyedet és vásárlói bizalmat, profitot termelve és szabadidőt biztosítva számodra.  

Kedvezményes óradíjjal (4.000 Ft) számolva a támogatás és kivitelezés összes költsége 16.000 forint, amely magában foglal egy év videósúgó szolgáltatást 7.900 forint értékben!

A jelentkezési határidő lejárt, sajnos lekéstél! :(

 

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház