Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

Lenyűgöző jelentkezési, regisztrációs űrlapot szeretnél? Automatizmusokkal, időzített funciókkal emelnéd vállalkozásod hatékonyságát? Online értékesítési felületre van szükséged bankkártyás fizetési lehetőséggel? Szeretnéd időpont foglaló felülettel bővíteni weboldaladat?

A JotForm segítségével különösebb számítástechnikai jártasság nélkül, percek alatt kattintgathatsz magadnak össze látványos és sokoldalú ürlapot. A többek között magyar nyelven is elérhetőkezelőfelülettel bárki könnyedén elboldogul, ahogy a beérkezett adatok áttekintése, a keresés és szűrés is gyerekjáték.

 jotform.png

Hamarosan videó sorozatban mutatjuk be a JotForm felületét és lehetőségeit. Nincs más dolgod, mint létrehozni ingyenes Jotform fiókodat és figyelni hírlevelünket, ahol hamarosan értesítünk a közzétételről. 

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház