Barion Pixel

Profi megoldások amatőröknek!
Napi számítógépes praktikák licencdíjak és informatikusok nélkül!

Videótárunk megosztásával nem csak segíthetsz, de spórolhatsz is ismerőseidnek, partnereidnek, egyedi megállapodás keretében biztosítunk számodra tovább ajándékozható kedvezménykuponokat. Közreműködésedet akár 50%-os részesedéssel díjazzuk.

Részletek...

Tudtad-e...?

Akár tucatnyi program telepítését indíthatod el, egyetlen kattintással, hogy aztán hátradőlve élvezd, ahogyan azok "maguktól" települnek a számítógépedre.

Tudtad-e...?

Egy egyszerű döntéssel felszabadíthatod számítógéped erőforrásait, megszabadulhatsz a licencdíjaktól, rugalmasabbá és biztonságosabbá téve a fájljaid használatát.

Tudtad-e...?

A böngésződ címsorádból indíthatsz keresést a Facebookon, Youtube-on, Wikipédián vagy ahol csak akarsz anélkül, hogy előbb megnyitnád azokat.

Tudtad-e...?

Egy apró, ingyenes megoldással elkerülheted a bosszantó adatvesztést, mivel az automatikusan elkészíti a kijelölt könyvtárak biztonsági másolatait és feltölti a Drive mappádba.

Tudtad-e...?

Nem kell feltétlenül fizetned, hogy időkorlát nélkül élvezd a videó chat előnyeit, megoszd a résztvevőkkel saját képernyődet és prezentálj időkorlát nélkül.

Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház