Barion Pixel

Nem csak környezeted értékeli majd a segítséget, de mi is honoráljuk közreműködésedet!

Támogasd barátaidat, ismerőseidet, üzleti partnereidet és könnyítsd meg mindennapjaikat úgy, hogy közben spórolsz is nekik tudásközpontunk megosztásával! A VideSúgó éves előfizetési költsége már egyetlen szoftver licencdíj megtakatításával könnyedén megtérülhet, nem is beszélve az informatikusok és webmesterek foglalkoztatásával járó idegőrlő várakozás és kiszolgáltatottság  felszámolásáról.

Csak gondold át, mely ismerőseidnek könnyítheti meg leginkább a munkáját, kiknek segítheti hétköznapjait ez a sok okosság! 

Csak súgd meg másoknak a megoldást!

segits

Velünk kifizetődő a jófejség

A személyes ajánlásaid útján, megosztásaid eredményeképpen született új VideóSúgó előfizetők után ügyfélszerzési díjazásra számíthatsz, amely jelentősen magasabb, mint amit az elterjedt ajánlói programok esetében megszokhattál.

Részesedésed az első éves díjból a közreműködéseddel született havi új előfizetők száma alapján sávosan emelkedik:

  • 1-4 előfizetésből 20%
  • 5-9 előfizetésből 30%
  • 10-19 előfizetésből 40%
  • havi 20 előfizetés esetén már 50 százalékot fizetünk ki neked! 

Az elszámolás alapja az adott naptári hónapban beérkezett új előfizetések nettó összege.

Megajándékozhatod ismerőseidet vagy vállalkozóként értékelheted vásárlóid, ügyfeleid, üzleti partnereid hűségét egy tőled kapott kedvezménykuponnal!

20

 

Csupán néhány percre vagy a bevételtől! Mi a teendőd?

  1.  Ha még nem vagy előfizetőnk, rendeld meg saját VideóSúgó fiókodat! (Különben honnan tudnád, miért is érdemes minket ajánlani?)
  2. Találd ki személyes webcímedet, megadva nevedet, nicknevedet a domain elé, a www helyére, pl: mintamisi.videosugo.hu, és küldd el nekünk előfizetői email címedről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségünkre!
    Az ezen az oldalon született előfizetéseket automatikusan hozzád kapcsoljuk, az eredményt a következő hó 5-ig XLS-ben elküldjük neked.
  3. Nincs más feladatod, mint elküldeni, megosztani VideóSúgó weboldaladat, melyhez használhatod az alábbi bannereket.
  4. Amennyiben rendelkezel saját weboldallal, bloggal, webáruházzal a banner beágyazásával automatizálhatod a folyamatot, átirányítva olvasótáborodat a VideóSúgó webcímedre.

Banner 1

vsbanner800 vilagos

Beágyazó kód:

 <p><a href="https://TENEVED.videosugo.hu/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" title="VideóSúgó oktatóvideók"><img src="http://videosugo.hu/images/banners/vsbanner800_vilagos.jpg" alt="VideóSúgó oktatóvideók" width="400" height="400" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 0px solid #dddddd;" /></a></p>

 

Banner 2

vsbanner800 sotet

Beágyazó kód

<p><a href="https://TENEVED.videosugo.hu/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" title="VideóSúgó oktatóvideók"><img src="http://videosugo.hu/images/banners/vsbanner800_sotet.jpg" alt="VideóSúgó oktatóvideók" width="400" height="400" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 0px solid #dddddd;" /></a></p>

 

Animált GIF banner

vsbanner800

Beágyazó kód:

<p><a href="https://TENEVED.videosugo.hu/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" title="VideóSúgó oktatóvideók"><img src="http://videosugo.hu/images/banners/vsbanner800.gif" alt="VideóSúgó oktatóvideók" width="400" height="400" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 0px solid #dddddd;" /></a></p>

 

A beillesztéskor, a mentés előtt ne felejtsd el a kódban szereplő webcímet átírni, a "TENEVED"-et a saját, választott névvel helyettesíteni!

Ha elakadsz, technikai segítséget kérhetsz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen.

Mihez kezdhetsz az összeggel?

Egyenlegedet lehetőséged van levásárolni, azaz szolgáltatásainkat a jövőben térítésmentesen igénybe venni, vagy kiutaltatni. Utóbbi esetben saját vagy kapcsolt vállalkozás számára teljesítjük a kifizetést számla ellenében.

 

Ez tetszik, máris jelentkezem a partnerprogramba!

Szeretnék személyes VideóSúgó webcímet megosztani, másokat 30%-os kedvezménykuponhoz juttatni és részesedni a regisztrációs befizetésekből! 

LÉGY NAPRAKÉSZ, 
értesülj elsők között új feltöltéseinkről és képzéseinkről, jelentkezésedet levelezőlistánkra 
máris díjazzuk egy
20%-os kedvezmény kuponnal!


Az összes videó eléréséhez jelentkezz be!

Még nincs hozzáférésem és szeretném az összes videót elérni!

regMegrendelés indítása

 

Facebook

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház